Despatx de càlcul d'estructures D.C.E.

El nostre despatx, en funcionament des de l'any 2002, està especialitzat en el disseny i càlcul d'estructures, especialment d'edificació residencial i reformes.
Realitzem estructures d'obra nova de formigó armat i pretensat, acer, fusta, etc, així com projectes de reforma, rehabilitació i reforç estructural. Col·laborem en el disseny estructural, des d'un bloc d'habitatges fins a l'informe de comprovació d'una pèrgola.

Tenim com a repte assegurar que els elements i materials que han de traslladar les accions a la fonamentació tinguin una solució racional, econòmica i integrada en el disseny arquitectònic.

El despatx està format per arquitectes especialitzats en el càlcul estructural, donant serveis a arquitectes, promotors, constructors o particulars. Realitzem consultoria en el disseny i càlcul d'estructures, direcció d'obra, projectes de diagnosi i reparació, rehabilitacions, informes de càlcul, i en general, tots aquells serveis relacionats amb les estructures.

Ens caracteritzem per la recerca de l'eficiència i qualitat en el treball, optimitzant els processos de càlcul i dibuix, i realitzant un treball on es minimitzen els dubtes i imprecissions.

"Abans i per sobre de tot càlcul hi ha la idea, emmotlladora del material en forma resistent, per complir la seva missió"

Eduardo Torroja

El que fem

icono1 

Diseny i càlcul d'estructures

icono4 

Part estructural de reformes

icono2

 Direcció d'obra estructural

icono5

 Informes estructurals

icono3 

Rehabilitació i diagnosi

icono6 

Altres serveis

c/ Montflorit, 110, local. 08850. Gavá (Barcelona)       |       931 645 813       |      dce2002@coac.net

JSN_TPLFW_GOTO_TOP