im5
 
Disseny i Càlcul d'estructures

A D.C.E. treballem amb arquitectes, constructors i promotors dissenyant, calculant i dibuixant les estructures dels seus projectes. Realitzem una tasca conjunta per donar forma al suport estructural dels edificis, integrada en el disseny arquitectònic, i enfocant-nos en els detalls.

Amb 14 anys d'experiència en el sector, Estudi d'Arquitectura i Enginyeria D.C.E. ofereix els coneixements i talent necessari per afrontar amb rigor i capacitat les estructures de les que ens fem càrrec. Posem especial èmfasi en la claredat i racionalitat dels plànols d'estructura, perquè hi hagi els mínims dubtes possibles durant l'execució de les obres.

Oferim, per tant, un servei de consultoria estructural, consistent a realitzar el disseny, càlcul i dibuix de les estructures, amb làmines finalitzades, així com els amidaments de la part estructural, a un preu competitiu i amb la màxima garantia de qualitat.

Truqui'ns o enviï'ns el seu projecte, i oferirem un pressupost adaptat a les seves necessitats.

 

"El naixement d'un conjunt estructural, resultat d'un procés creador, fusió de tècnica amb art, d'enginy amb estudi, d'imaginació amb sensibilitat, escapa del pur domini de la lògica per entrar a les secretes fronteres de la inspiració"

Eduardo Torroja

c/ Artur Costa, 37, local. 08850. Gavá (Barcelona)       |       931 645 813 - 647 581 705       |      dce@coac.net

JSN_TPLFW_GOTO_TOP